joggingbroek meisjes

3x De beste joggingbroek voor meisjes

Jouw dochter vindt het echt heerlijk om samen met haar vriendinnen buiten te sporten of buiten te spelen. Natuurlijk is het dan ook fijn als de kleding hierbij past. Een joggingsbroek voor meisjes is perfect als je liever niet wilt dat er grasvlekken of vuil op haar gewone kleding komt. De joggingsbroek zit lekker comfortabel en je dochter kan er heerlijk in ravotten. Alleen welke joggingsbroek kan je het beste aanschaffen? Wij hebben de drie beste joggingsbroeken voor meisjes op een rijtje gezet. Sommige joggingsbroeken zijn ideaal om in te sporten terwijl je anderen weer beter kan gebruiken tijdens het buitenspelen of chillen.

Lijst met de 3 beste joggingsbroeken voor meisjes

Wij hebben een handige top 3 lijst gemaakt met de 3 beste joggingsbroeken voor meisjes. Ideaal als je nog geen keuze gemaakt hebt voor een nieuwe jogginsbroek. Wij hebben zelf een aantal joggingsbroeken uitgebreid getest. Zo konden we zien welke joggingsbroeken lekker comfortabel zitten of uitstekend zijn om in te sporten. Het wordt zo een stuk eenvoudiger om een nieuwe jogginsbroek voor je dochter aan te schaffen. Laat gerust onze top 3 aan je dochter zien en wie weet wijst ze zelf al de beste joggingsbroek aan. Bekijk het lijstje met joggingsbroeken hieronder.

1. Like FLO Skinny joggingsbroek voor meisjes

Jouw dochter vindt het heerlijk om te chillen in een joggingsbroek in plaats van te sporten. Hierbij past natuurlijk de hippe Like FLO skinny joggingsbroek. Deze joggingsbroek voor meisjes is uitgevoerd in een hippe rode kleur. Aan de zijkant is een zwarte bies gemaakt om de joggingsbroek toch nog een sportief uiterlijk te geven. Dankzij de slim fit pasvorm sluit de joggingsbroek goed aan bij het lichaam van je dochter. De broek heeft verder geen sluiting, maar een handig trekkoord. Zo kan je dochter zelf haar nieuwe outfit eenvoudig aantrekken. Uiteraard is deze joggingsbroek leuk te combineren met een nieuwe sweater.

2. PUMA ESS Sweat Pants voor meisjes

Ben je toch meer op zoek naar een joggingsbroek waar je dochter ook in kan sporten? Bijvoorbeeld om mee te nemen naar dansles of voetbal? Dan kan deze PUMA ESS Sweat Pants uitkomst bieden. De joggingsbroek van Puma is lekker stoer van het PUMA logo op het been voorzien. Daarbij sluiten de broekspijpen nauw aan, waardoor je dochter geen hinder ondervind van de broek tijdens het sporten. De broek zelf is lekker comfortabel gemaakt van katoen en de elastische boorden onderaan sluiten goed aan rond de enkels. Met het trekkoord bij de taille kan de joggingsbroek eenvoudig op maat gemaakt worden.

3. Garcia Joggingsbroek zwart

Deze stoere joggingsbroek ziet er sportief uit en zit bovendien gewoon lekker. Het model is eigenlijk vrij standaard namelijk zwart met een witte bies. De witte bies is wel vrij subtiel aan de zijkant aangebracht. In tegenstelling tot de meeste joggingsbroeken is deze gemaakt van Vicose. Dit is een zachte, soepel stof die fijn meebeweegt tijdens het sporten of chillen. Qua comfort is het vergelijkbaar met katoen alleen is het nog soepeler en voelt het zachter aan. Kortom een prima joggingsbroek voor je dochter.