korte joggingbroek dames

5 x De beste korte joggingbroek voor dames

Tijdens het sporten is het natuurlijk fijn als je voldoende bewegingsruimte hebt. Een joggingsbroek is hier ideaal voor, maar niet in de zomermaanden. De joggingsbroek is meestal van een vrij dikke stof gemaakt. Gelukkig is hier een oplossing voor en dat zijn de korte jogginsbroeken.

De vijf beste korte joggingsbroeken voor dames op een rijtje

We hebben hier een toplijst gemaakt met de vijf leukste korte joggingsbroeken voor dames. Je hebt zo een compleet rijtje met broeken om uit te kiezen. Handig als je op zoek bent naar een kort model voor in de sportschool!

1. Nike Gym Leopard stijl

Wil je niet alleen comfortabel sporten, maar ook er ook nog stijlvol uitzien? Dan heb je met deze korte joggingsbroek de ultieme match gevonden. De Nike Gym Leopard stijl ziet er stijlvol uit met een leopard print erop gedrukt. De korte joggingsbroek is gemaakt van een zachte stof en zit tijdens het sporten heerlijk comfortabel. Uiteraard staat het Nike Swoosh logo ook op het broekje en maak je hem eenvoudig op maat met het trekkoord.

2. Nike Gym Black

Ben je op zoek naar comfort, maar wil je geen Leopard print erop? Dan kan je exact hetzelfde broekje ook gewoon stijlvol in het zwart uitzoeken. Handig als je geen fan bent van de Leopard stijl. De korte joggingbroek kan prima gebruikt worden tijdens het sporten en heeft een mooi vintage Nike Logo erop gedrukt. Uiteraard zie je ook de bekende Just Do It slogan erop staan. Misschien vindt je hier wat motivatie bij om ook echt naar de sportschool te gaan. 

3. Tommy Hilfiger Bonded Jersey


Deze korte joggingbroek is eigenlijk niet gemaakt om in te sporten. De meeste eigenaren van een joggingbroek gebruiken het broekje om in te loungen. Dit keer kan je loungen in stijl dankzij de Tommy Hilfiger Bonded Jersey. Het vlaggetje van Tommy Hilfiger is er uiteraard op gestikt net als de naam Hilfiger. Kortom een hele stijlvolle korte joggingsbroek.

4. Nike NSW Short Woven

Opnieuw staat er een Nike korte joggingsbroek in dit lijstje. Dit komt eigenlijk doordat Nike de meest stijlvolle korte joggingsbroeken voor dames maakt. De Short Woven ziet er met z’n streepjes ook hip uit. Het Nike logo is in dessertkleuren aangebracht op het broekje.

5. Calvin Klein Cotton korte joggingsbroek

Deze korte joggingsbroek van Calvin Klein is een echte Unisex joggingsbroek. De dames kunnen er ook prima mee wegkomen. Doordat de stof bijna volledig van katoen gemaakt is zit hij heerlijk comfortabel. De neutrale grijze kleur zorgt ervoor dat je de korte broek vrijwel overal mee kan matchen.