zwanger joggingbroek zwangerschapbroek

4x De beste joggingbroek tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap is het fijn als je een comfortabele broek kan aantrekken. Het voordeel van joggingbroeken tijdens de zwangerschap is dat je heerlijk comfortabel kan zitten. De stof voelt zacht tegen de huid en is elastisch. Hierdoor groeit de broek ook eenvoudig met je nog groeiende buik mee. Kortom de joggingbroek is perfect voor tijdens de zwangerschap. Maar welke joggingbroek is nu echt de beste keuze voor zwangere vrouwen? Wij hebben een top lijst gemaakt met de beste joggingbroeken tijdens de zwangerschap.

De 4 beste joggingbroeken tijdens de zwangerschap op een rij


We hebben hieronder een complete lijst voor je gemaakt waarop de 4 beste joggingsbroeken voor tijdens de zwangerschap staan. Kortom de perfecte broek om lekker ontspannen in op de bank te zitten. Maak gerust gebruik van ons lijstje om een joggingbroek uit te zoeken.

1. SuperMom broek

Deze SuperMom broek is speciaal gemaakt voor zwangere vrouwen. Ze geven je het comfortabele gevoel van een joggingbroek en zijn extra elastisch rond je buik. Hierdoor groeit de broek met je buik mee. Bij de band zit een extra band die niet alleen comfortabel meegroeit, maar ook ondersteuning geeft. Dit is wel een fijn gevoel als je een paar maanden zwanger bent. Deze joggingbroek is zelfs fijn om te dragen na de bevalling. Dankzij de sportieve banden aan de zijkanten past de broek perfect in je garderobe.

2. Noppies broek Tamar

Dit is misschien wel één van de meest modieuze joggingbroek die je ooit gezien hebt. De Noppies Broek Tamar is gemaakt als een joggingbroek qua stof en comfort, maar heeft het design van een hippe ruitbroek. Hierdoor kan je gewoon stiekem een joggingsbroek dragen naar kantoor. Het is qua comfort natuurlijk een super broek om te dragen tijdens de zwangerschap. De eleastische band rond je middel zorgt ervoor dat je hem eenvoudig op maat van je groeiende buik kan maken. De broek geeft ook voldoende comfort en ondersteuning rond de buik. Ideaal dus om te dragen naar je werk. 

3. Bea Beating Heart joggingsbroek

De Bae joggingsbroek is een vrolijke zwangerschapsbroek gemaakt in de stijl van een joggingsbroek. Gewoon puur omdat een joggingsbroek natuurlijk heerlijk comfortabel zit tijdens de zwangerschap. Het grote verschil met een officiële zwangerschapsbroek is dat je hierbij voldoende ondersteuning rond de buik krijgt. De zachte jersey stof zorgt er ook voor dat de broek heerlijk zit. De extra elastiek rond de buik zorgt ervoor dat je broek eenvoudig met je meegroeit tijdens de zwangerschap. Kortom een heerlijke broek om te dragen.

4. Nike Joggingsbroek

Officieel is dit geen zwangerschapsbroek, maar een gewone joggingsbroek van Nike. Toch kan je deze broek prima dragen tijdens de zwangerschap. De comfortabeel band van de Nike Joggingsbroek kan op maat gemaakt worden. Zo kan je hem steeds een maatje wijder maken als je buik blijft groeien. Eventueel adviseren we om de joggingsbroek een maat groter te kopen, dan je normaal draagt. Hierdoor is er in de joggingsbroek voldoende ruimte om te groeien.

Veelgestelde vragen over de beste joggingsbroek tijdens de zwangerschap

Welke maat moet je bestellen?

Met een groeiende buik is het lastig om je maat te bepalen. Als je een officiële positiebroek aanschaft, dan kan je gewoon je oude maat gebruiken. De broek is namelijk zo gemaakt om vooral rond je buik de ruimte te geven om je buik te laten groeien.

Kan je ook een gewone joggingbroek aanschaffen?

Het voordeel van een positiebroek is dat je echt ondersteuning rond de buik krijgt. Er is ook extra ruimte rond de buik gemaakt om met je mee te groeien. Een gewone joggingsbroek is een optie, maar geeft minder ondersteuning.

Waarom zou je een zwangerschap joggingsbroek dragen?

De voornaamste reden is natuurlijk comfort. De broek zorgt voor extra comfort en ondersteuning rond de buik. Als je thuis bent is het natuurlijk heerlijk om je joggingsbroek aan te trekken. Vooral als je zwanger bent en je iets opgeblazen bent. De joggingsbroek geeft je dan net dat beetje comfort dat je mist.

Kan je ook sporten met de zwangerschap joggingsbroek?

Als je echt een positie broek aanschaft, dan is de stof niet echt gemaakt om zweet en vocht af te voeren. We adviseren om dan naar een gewone joggingsbroek van bijvoorbeeld Nike te kijken. Eventueel kan je de maat aanpassen, zodat je buik er goed in past.